• Richard van alphen

Tweewielers Weert

Al sinds 1955 is aan de Kerkstraat 106 in Weert de fietsenzaak met werkplaats gevestigd. Theu Bongers en later Bèr en Ria Bongers hadden er decennia lang een gerenommeerde rijwielhandel. In mei 2004 hebben Richard en Sandra van Alphen de zaak overgenomen en uitgebouwd tot de speciaalzaak voor E-Bikes, Mountainbikes en Racefietsen van Topmerken.

Fietsen verkopen en repareren zit Richard in het bloed. Zijn oom Thieu Korsten, beter bekend als “Paakske” had jarenlang een fietsenwinkel aan de Boshoverweg in Weert. Daar heeft Richard het vak helemaal in de vingers gekregen. Richard van Alphen Tweewielers Weert onderscheidt zich met exclusieve merken als Cannondale, Stevens, Flyer, Hercules, Sinus, Kalkhoff, Ebm, Scapin en BMC.

Alleen de beste merken

Ons assortiment, ons vakmanschap en de aandacht voor de klant, onderscheidt ons van andere rijwielspecialisten. Wij hebben ons vanaf 2008 gespecialiseerd in e-Bikes, uitsluitend kwaliteitsfietsen.

Daarbij hebben wij een uitstekend aanbod in Mountainbikes en Racefietsen.

Voor ons is het belangrijk dat elke klant naar buiten gaat met een goed gevoel en een fiets die bij hem/haar past. Dan pas zijn wij ook tevreden.